Retseptid
Otsi retsepte

Frikadellidega kartuli-lillkapsasupp

Ragne Värk

Koostisosad

Frikadellid:
150 g kalkuni hakkliha
1 sl nisukliisid
soola, pipart

200 g lillkapsast
200 g kartuleid
200 g kõrvitsat
300 g porgandeid
150 g Farmi toorjuustu murulauguga
3 sl parmesani
soola


Valmistamine

Sega omavahel hakkliha ja nisukliid, maitsesta ning veereta segust pisikesed pallikesed. Küpseta lihapalle ahjus 200 kraadi juures ca 20 minutit.

Koori juurviljad ja lõika väiksemateks tükkideks, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Püreesta. Lisa supile toorjuust ja parmesan ning kuumuta suppi seni, kuni juust on sulanud. Vajadusel maitsesta. Serveeri koos lihapallidega. Võid supile lisada ka röstitud saiakuubikuid.


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee