Retseptid
Otsi retsepte

Toorjuustukeeks veidikese sidruniga

Ragne Värk

See lihtne klassikaline keeks on hea tassikese tee või kohvi kõrvale. Maitseb kõige mahlasemalt teisel või kolmandal päeval!

 



Koostisosad

150 g Farmi võid, toasooja
150 g Farmi toorjuustu, toasooja
250 g suhkrut
3 muna
1 sidruni riivitud koor
150 g jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit


Valmistamine

Vahusta mikseriga või ja toorjuust suhkruga vahule. Seejärel lisa ükshaaval munad, vahustades korralikult iga muna lisamise järel. Seejärel sega lusikaga tainasse sidruni riivitud koor ning omavahel kokkusegatud jahu ja küpsetuspulber.  Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi ning küpseta 175 kraadi juures u 1 tund (poole küpsemise ajal võid vormile peale panna küpsetuspaberi, et see pealt liialt ära ei küpseks). Peale küpsetamist lase avatud ahjuuksega keeksil vormis veel pool tunnikest seista.


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee