See lihtne klassikaline keeks on hea tassikese tee või kohvi kõrvale. Maitseb kõige mahlasemalt teisel või kolmandal päeval!
150
g Farmi võid, toasooja
150 g Farmi toorjuustu, toasooja
250 g suhkrut
3 muna
1 sidruni riivitud koor
150 g jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
Vahusta mikseriga või ja toorjuust suhkruga vahule. Seejärel lisa ükshaaval munad, vahustades korralikult iga muna lisamise järel. Seejärel sega lusikaga tainasse sidruni riivitud koor ning omavahel kokkusegatud jahu ja küpsetuspulber. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi ning küpseta 175 kraadi juures u 1 tund (poole küpsemise ajal võid vormile peale panna küpsetuspaberi, et see pealt liialt ära ei küpseks). Peale küpsetamist lase avatud ahjuuksega keeksil vormis veel pool tunnikest seista.