Lihtne ja samas hõrgult maitsev kevadine magusroog, mis
aitab meie kaunisroosal hapukal rabarberil väärikalt särada. Vahune valgest
šokolaadist magusust saanud toorjuust suudab särtsaka rabarberi-ingveri
kastmega kaunilt ja kirglikult tangot tantsida ja sööjatel ei jäägi muud üle,
kui seda kooslust lihtsalt nautida.
Kogus: 4-6-le
Valmistamisaeg: 20
minutit + tahenemiseks vajalik aeg
Valmista esmalt rabarberi-ingverikaste. Selleks kuumuta potis valge vein koos suhkruga keemiseni. Lisa tükeldatud rabarber ja ingver ning keeda vaiksel kuumusel ca 10 minutit, kuni rabarber on parajalt pehme. Maitsesta laimimahlaga. Tõsta kõrvale ja jahuta.
Valge šokolaadi vahu jaoks sulata tükeldatud valge šokolaad vesivannil. Vahusta koor koos toorjuustuga ning kalla siis sulatatud valge šokolaad sinna sisse. Lisa ka vanilliseemned või vanillisuhkur ja sega kõik läbi. Jaota kreem magustoidupokaalide vahel laiali ning tõsta jahedasse 1-2 tunniks tahenema. Serveerides tõsta peale rabarberi-ingveri kastet.
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee