Ananassi- juustupirukas

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

 

500 g pärmi-lehttainast
300 g konservananassi
300 g sinki
150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
oliivide ja tomatitega
200 g
Juustu ürdi snäkk, 200 g
Juustu ürdi snäkk, 200 g

Valmistamine

Sulata tainas ning rulli vajadusel õhemaks (kõige lihtsam on kasutada juba valmis rullitud tainast).
Haki ananassid väiksemateks tükkideks ning viiluta sink ribadeks. Lõika juustukuubikud pooleks.
Määri tainale toorjuust.
Selle peale laota singiribad ja ananassitükid. Kõige peale laota juustukuubikud.
Seejärel küpseta 190 kraadi juures 25-30 minutit.