Bruschettad ahjus röstitud tomatite, salatipüree ja toorsingiga
4
Koostisosad
100 g
Köögitoorjuust, 400 g
|
, toasooja |
| suur peotäis | erinevaid rohelisi salatilehti |
| 4 | ciabatta viilu |
| 4 | toorsingiviilu |
| soola, pipart | |
| oliiviõli | |
Röstitud tomatid: |
|
| 16-20 | kirsstomatit |
| oliiviõli | |
| palsamiäädikat | |
| soola, pipart |
Valmistamine
- Pane kirsstomatid ahjuvormi, piserda üle oliiviõli ja palsamiäädikaga ning maitsesta soola ja pipraga.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures 40 minutit.
- Mikserda omavahel püreeks toorjuust ja salatilehed, maitsesta soola ja pipraga.
- Rösti ciabatta viilud kergelt ning määri seejärel peale salatipüree, selle peale aseta toorsingiviil.
- Kõige peale aseta röstitud tomatid. Piserda üle oliiviõliga ning serveeri.



