Bruschettad ahjus röstitud tomatite, salatipüree ja toorsingiga
4

Koostisosad
100 g
![]() Köögitoorjuust, 400 g
|
, toasooja |
suur peotäis | erinevaid rohelisi salatilehti |
4 | ciabatta viilu |
4 | toorsingiviilu |
soola, pipart | |
oliiviõli | |
Röstitud tomatid: |
|
16-20 | kirsstomatit |
oliiviõli | |
palsamiäädikat | |
soola, pipart |
Valmistamine
- Pane kirsstomatid ahjuvormi, piserda üle oliiviõli ja palsamiäädikaga ning maitsesta soola ja pipraga.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures 40 minutit.
- Mikserda omavahel püreeks toorjuust ja salatilehed, maitsesta soola ja pipraga.
- Rösti ciabatta viilud kergelt ning määri seejärel peale salatipüree, selle peale aseta toorsingiviil.
- Kõige peale aseta röstitud tomatid. Piserda üle oliiviõliga ning serveeri.