Frikadellidega kartuli-lillkapsasupp

Koostisosad
200 g | lillkapsast |
200 g | kartuleid |
200 g | kõrvitsat |
300 g | porgandeid |
150 g |
![]() Toorjuust murulauguga, 150 g
|
3 sl | parmesani |
soola | |
Frikadellid: |
|
150 g | kalkuni hakkliha |
1 sl | nisukliisid |
soola, pipart |
Valmistamine
- Sega omavahel hakkliha ja nisukliid, maitsesta ning veereta segust pisikesed pallikesed.
- Küpseta lihapalle ahjus 200 kraadi juures ca 20 minutit.
- Koori juurviljad ja lõika väiksemateks tükkideks, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Püreesta.
- Lisa supile toorjuust ja parmesan ning kuumuta suppi seni, kuni juust on sulanud.
- Vajadusel maitsesta. Serveeri koos lihapallidega. Võid supile lisada ka röstitud saiakuubikuid.