Frikadellidega kartuli-lillkapsasupp
Koostisosad
| 200 g | lillkapsast |
| 200 g | kartuleid |
| 200 g | kõrvitsat |
| 300 g | porgandeid |
| 150 g |
Toorjuust murulauguga, 150 g
|
| 3 sl | parmesani |
| soola | |
Frikadellid: |
|
| 150 g | kalkuni hakkliha |
| 1 sl | nisukliisid |
| soola, pipart |
Valmistamine
- Sega omavahel hakkliha ja nisukliid, maitsesta ning veereta segust pisikesed pallikesed.
- Küpseta lihapalle ahjus 200 kraadi juures ca 20 minutit.
- Koori juurviljad ja lõika väiksemateks tükkideks, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Püreesta.
- Lisa supile toorjuust ja parmesan ning kuumuta suppi seni, kuni juust on sulanud.
- Vajadusel maitsesta. Serveeri koos lihapallidega. Võid supile lisada ka röstitud saiakuubikuid.



