Frikadellidega kartuli-lillkapsasupp

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

 

200 g lillkapsast
200 g kartuleid
200 g kõrvitsat
300 g porgandeid
150 g
Toorjuust murulauguga, 150 g
Toorjuust murulauguga, 150 g
3 sl parmesani
soola

Frikadellid:

150 g kalkuni hakkliha
1 sl nisukliisid
soola, pipart

Valmistamine

  1. Sega omavahel hakkliha ja nisukliid, maitsesta ning veereta segust pisikesed pallikesed.
  2. Küpseta lihapalle ahjus 200 kraadi juures ca 20 minutit.
  3. Koori juurviljad ja lõika väiksemateks tükkideks, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Püreesta.
  4. Lisa supile toorjuust ja parmesan ning kuumuta suppi seni, kuni juust on sulanud.
  5. Vajadusel maitsesta. Serveeri koos lihapallidega. Võid supile lisada ka röstitud saiakuubikuid.