Gluteenivaba laimi-kondenspiimakook

Koostisosad
Põhi: | |
100 g | tumedat šokolaadi |
100 g | India pähkleid |
Täidis: | |
300 g |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
1 purk (320 g) | kookoskondenspiima |
2 | laimi pressitud mahl |
Valmistamine
Murra šokolaad tükkideks ning sulata vesivannil. Haki pähklid hästi peeneks ning sega kokku sulatatud šokolaadiga. Laota täidis küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (10x30cm) põhjale. Sega toorjuust kondenspiimaga, lisa laimimahl ning sega ühtlaseks seguks. Jälgi, et täidisesse toorjuustutükke ei jääks! Vala täidis vormi ning lase külmkapis seista üleöö. Enne serveerimist pista 2 tunniks sügavkülma. Serveeri koos hapukate marjadega!