Gluteenivaba laimi-kondenspiimakook

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

 

Põhi:
100 g tumedat šokolaadi
100 g India pähkleid
Täidis:
300 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
1 purk (320 g) kookoskondenspiima
2 laimi pressitud mahl

Valmistamine

Murra šokolaad tükkideks ning sulata vesivannil. Haki pähklid hästi peeneks ning sega kokku sulatatud šokolaadiga. Laota täidis küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (10x30cm) põhjale. Sega toorjuust kondenspiimaga, lisa laimimahl ning sega ühtlaseks seguks. Jälgi, et täidisesse toorjuustutükke ei jääks! Vala täidis vormi ning lase külmkapis seista üleöö. Enne serveerimist pista 2 tunniks sügavkülma. Serveeri koos hapukate marjadega!