Gluteenivabad Halloweeni muffinid

Retsept: Kairi @ Must Makroon 

Mandlijahust muffiinid (suussulavad ja gluteenivabad!)

Koostisosad

          

Taigen:
150 g
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
190 g suhkurt
2 tl küpsetuspulbrit
3 muna
3 banaani
100 g tumedat šokolaadi
1 tl vaniljesuhkurt
1 tl kaneeli
200 g mandlijahu
Kreemi jaoks:
200 ml
Vahukoor 35%, 1 l
Vahukoor 35%, 1 l
200 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
2-3 spl suhkurt
poole sidruni mahla
1-2 tl vanillipastat (võid ka asendada vanillisuhkruga)

Valmistamine

Mõõda välja kõik komponendid, seejärel sulata või ja lase sel veidi jahtuda. Tõsta või kõrvale ja seejärel sulata veevannil šokolaad. Järgmiseks vahusta munad suhkruga ühtlaseks vahuks. Lisa juurde või, šokolaad ja kahvliga püreestatud banaanid. Viimasena lisa spaatli abil kuivained ja su taigne ongi valmis.Küpseta eelkuumutatud ahjus ca 30 minutit.Kreemi jaoks vahusta 200 g toasooja toorjuustu ja 200 g külmkapikülma vahukoort. Lisa 2-3 spl suhkrut, pisut sidrunimahla ja pisut vanillipastat. Värvi kreemid meelepäraste toiduvärvidega ja Sinu Halloweeni magusalaud ongi valmis.