Gluteenivabad Halloweeni muffinid

Mandlijahust muffiinid (suussulavad ja gluteenivabad!)
Koostisosad
Taigen: | |
150 g |
![]() Koorevõi 82 %, 150 g
|
190 g | suhkurt |
2 tl | küpsetuspulbrit |
3 | muna |
3 | banaani |
100 g | tumedat šokolaadi |
1 tl | vaniljesuhkurt |
1 tl | kaneeli |
200 g | mandlijahu |
Kreemi jaoks: | |
200 ml |
![]() Vahukoor 35%, 1 l
|
200 g |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
|
2-3 spl | suhkurt |
poole | sidruni mahla |
1-2 tl | vanillipastat (võid ka asendada vanillisuhkruga) |
Valmistamine
Mõõda välja kõik komponendid, seejärel sulata või ja lase sel veidi jahtuda. Tõsta või kõrvale ja seejärel sulata veevannil šokolaad. Järgmiseks vahusta munad suhkruga ühtlaseks vahuks. Lisa juurde või, šokolaad ja kahvliga püreestatud banaanid. Viimasena lisa spaatli abil kuivained ja su taigne ongi valmis.Küpseta eelkuumutatud ahjus ca 30 minutit.Kreemi jaoks vahusta 200 g toasooja toorjuustu ja 200 g külmkapikülma vahukoort. Lisa 2-3 spl suhkrut, pisut sidrunimahla ja pisut vanillipastat. Värvi kreemid meelepäraste toiduvärvidega ja Sinu Halloweeni magusalaud ongi valmis.