Hapukooresõrnikud

10
Retsept: Ragne Värk

Tegemist ei ole traditsiooniliselt pontsakate sõrnikutega, kuid see-eest sarnanevad need sellele väga. Mõnusalt hapukooresed sõrnikud, mis pannil kuldse jume omandavad, on kõige parem serveeritult külma hapukoore või maasikamoosiga!

Koostisosad

 

100 g täisteraodrajahu
25 g nisukliisid
2 tl suhkrut
0,5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
1 muna
100 g
Kodujuust hapukoorega, 330 g
Kodujuust hapukoorega, 330 g
100 g
Hapukoor 20%, 200 g
Hapukoor 20%, 200 g
1 dl piima
praadimiseks rapsiõli

Valmistamine

Sega kuivained omavahel. Lisa muna, kodujuust, hapukoor ja piim ning sega kõik ained omavahel hästi läbi.Aseta pannil suur lusikatäis tainast ning küpseta koogikesed pannil ülis mõlemalt poolt kuldpruuniks.