Hapukooresõrnikud
10

Tegemist ei ole traditsiooniliselt pontsakate sõrnikutega, kuid see-eest sarnanevad need sellele väga. Mõnusalt hapukooresed sõrnikud, mis pannil kuldse jume omandavad, on kõige parem serveeritult külma hapukoore või maasikamoosiga!
Koostisosad
100 g | täisteraodrajahu |
25 g | nisukliisid |
2 tl | suhkrut |
0,5 tl | soola |
1 tl | küpsetuspulbrit |
1 | muna |
100 g |
![]() Kodujuust hapukoorega, 330 g
|
100 g |
![]() Hapukoor 20%, 200 g
|
1 dl | piima |
praadimiseks | rapsiõli |
Valmistamine
Sega kuivained omavahel. Lisa muna, kodujuust, hapukoor ja piim ning sega kõik ained omavahel hästi läbi.Aseta pannil suur lusikatäis tainast ning küpseta koogikesed pannil ülis mõlemalt poolt kuldpruuniks.