Hapukooresõrnikud
10
Tegemist ei ole traditsiooniliselt pontsakate sõrnikutega, kuid see-eest sarnanevad need sellele väga. Mõnusalt hapukooresed sõrnikud, mis pannil kuldse jume omandavad, on kõige parem serveeritult külma hapukoore või maasikamoosiga!
Koostisosad
| 100 g | täisteraodrajahu |
| 25 g | nisukliisid |
| 2 tl | suhkrut |
| 0,5 tl | soola |
| 1 tl | küpsetuspulbrit |
| 1 | muna |
| 100 g |
Kodujuust hapukoorega, 330 g
|
| 100 g |
Hapukoor 20%, 200 g
|
| 1 dl |
Täispiim 3,6%-4,2%, 1 l
|
| praadimiseks | rapsiõli |
Valmistamine
Sega kuivained omavahel. Lisa muna, kodujuust, hapukoor ja piim ning sega kõik ained omavahel hästi läbi.Aseta pannil suur lusikatäis tainast ning küpseta koogikesed pannil ülis mõlemalt poolt kuldpruuniks.



