Jäätisepulgad maapähklivõiga

Retsept: Ragne Värk

Üks maitsev jäätis võib valmida lihtsamalt, kui sa arvatagi oskad. Sega lihtsalt sobivad komponendid kokku ning pista sügavkülmutamiseks sobilikesse anumatesse. Alljärgnev jäätisepulkade retsept on mõnus amps jahutavat jäätis koos soolaka maapähklivõiga. Kui soovid, kasuta spetsiaalseid jäätisevorme. Kui neid aga poest ei leia, siis sobivad ka näiteks pisikesed (plastmassist) ühekordsed pitsid. Täida need kokkusegatud jäätiseseguga ning pista seejärel igasse pitsi üks poolik jäätisepulk!

Koostisosad

150 g
Skyr maitsestamata, 400 g
Skyr maitsestamata, 400 g
2 tl maapähklivõid (soovitavalt crunchy ehk pähklitükkidega)
2 tl vedelat mett

 

Valmistamine

Sega omavahel ained ning jaota segu sobivatesse jäätisevormidesse. Hoia sügavkülmas kuni külmumiseni.
NB! Valminud jäätisepulgad saad topsidest/vormidest kõige paremini välja siis, kui lased neil veidi toatemperatuuril seista või pistad vormid korraks kuuma vette.