Juustupulgad

Üks lihtne retsept, mille järgi valmivad ühed väga maitsvad suupisted, mis tahes-tahtmata tekitavad sõltuvust. Juustupulkade valmistamisel on lisaks toorjuustule ning tavalisele juustule kasutatud krõbedat röstsibulat, mille leiate suuremate kaubanduskeskuste poeriiulitelt.
Koostisosad
500 g | pärmi-lehttainast |
75 g |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
2-3 sl | röstsibulat |
100 g | riivitud juustu |
Valmistamine
- Vajadusel rulli tainas õhemaks.
- Määri peale toorjuust ning raputa üle röstsibula ja riivitud juustuga.
- Lõika tainast umbes 2cm laiused pikemad ribad.
- Keera iga riba rulli ning aseta ahjuplaadile.
- Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit.