Juustupulgad

Retsept: Ragne Värk

Üks lihtne retsept, mille järgi valmivad ühed väga maitsvad suupisted, mis tahes-tahtmata tekitavad sõltuvust. Juustupulkade valmistamisel on lisaks toorjuustule ning tavalisele juustule kasutatud krõbedat röstsibulat, mille leiate suuremate kaubanduskeskuste poeriiulitelt.

Koostisosad

500 g pärmi-lehttainast
75 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
2-3 sl röstsibulat
100 g riivitud juustu

Valmistamine

  1. Vajadusel rulli tainas õhemaks.
  2. Määri peale toorjuust ning raputa üle röstsibula ja riivitud juustuga.
  3. Lõika tainast umbes 2cm laiused pikemad ribad.
  4. Keera iga riba rulli ning aseta ahjuplaadile.
  5. Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit.