Kaneeli-toorjuustukeerud

Retsept: Ragne Värk

Ühed magusad kaneeliseid küpsetised, mis iga kaneelisõltlase südame võidavad!

Koostisosad

 

Toorjuustukiht:
100 g toasooja toorjuustu
2 tl jahvatatud kaneeli
2 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
400 g pärmi-lehttainast
tuhksuhkrut (peale raputamiseks)

 

Valmistamine

Sega omavahel kokku toorjuust, kaneel ja suhkrud. Aseta tainplaat lauale ning määri segu ühtlaselt sellele. Seejärel tõsta tainaplaat ühest otsast teise peale.
Suru kergelt kokku ning lõika noaga u 2 cm laused ribad, keera need kergelt rulli. Aseta ahjuplaadile ning küpseta pöördõhuga ahjus 200 kraadi juures ca 10-12 minutit. Vahetult enne serveerimist raputa keerud üle tuhksuhkruga.