Kaneelirullipannkoogid

12-15
Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

 

2 dl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 sl suhkrut
näpuotsatäis soola
100 g toasooja
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
1 muna
1,5 dl
Täispiim 3,6%-4,2%, 1 l
Täispiim 3,6%-4,2%, 1 l
1 sl õli
Kaneelitäidis
50 g toasooja
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
50 g fariinsuhkrut
1 sl kaneeli

Valmistamine

Sega kuivained omavahel, lisa ülejäänud ained. Sega, kuni saad ühtlase taina. Täidise jaoks sega kõik komponendid omavahel vahule ning täida sellega pritskott.
Küpseta pannil (kergelt rasvainega kaetud) pannkoogid.Küpsema pandud pannkookidele viiruta läbi peene pritskoti spiraalselt peale täidis. Kui pannukad on ühelt poolt küpsed, keera need teistpidi ning küpseta hetk ka kaneelitäidisega kaetud poolt. Valmista samamoodi ka teised pannkoogid.