Kerged kodujuustupannkoogid
20

Koostisosad
330 g |
![]() Klassikaline kodujuust 2%, 330 g
|
6 (kuhjaga) sl | (metsa)pähklitest jahvatatud jahu |
2 | banaani |
2 | muna |
0,5 tl | kaneeli |
0,25 tl | soola |
praadimiseks | võid ja õli |
Valmistamine
Püreesta kõik komponendid kausis ühtlaseks.Küpseta hästi madalal kuumusel rasvaines pisikesed lusikapannkoogid esmalt ühelt poolt. Seejärel pööra pannkoogid ümber, suru need pannilabidaga pisut lamedamaks ning küpseta kaane all ka teiselt poolt kuldseks.
Tähelepanekud: *Gluteenivaba * Suhkrut ei ole lisatud, magusust annab banaan! *Pähklijahu valmistamiseks jahavata oma lemmikpähklid peeneks jahuks. Jahvatamisel on heaks abimeheks kohviveski, köögikombain või saumikser!
* Võimalusel lase tainal eelnevalt seiste ca 15-30 min.
* Serveeri meelepäraste lisanditega