Kirsikarask
Koostisosad
| 50 g |
Koorevõi 82 %, 150 g
, toasooja |
| 50 g | suhkrut |
| 1 dl |
Täispiim 3,6%-4,2%, 1 l
|
| 1 | muna |
| 1 sl kuhjaga | nisujahu |
| 120 g | odrajahu |
| soola | |
| 1 tl | küpsetuspulbrit |
| 100 g |
Köögitoorjuust, 400 g
, toasooja |
| 1 sl | õli |
| 2 peotäit | kirsse |
Valmistamine
Sega või, suhkur, piim ja munad omavahel.
Teises kausis sega kuivained ning lisa see või-munasegusse. Seejärel sega juurde toorjuust ja õli. Määri muffinivormi augud võiga, pista igasse vormi pisut kirsse ning jaota tainas vormidesse. Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 20-25 minutit.



