Kohupiima-aprikoosi pannukad

4-6
Retsept: Rita Osa

Hõrgud aprikoositükkidega pannkoogid võluvad päikeseliseks iga laupäevahommiku.

Koostisosad

 

3 M-suuruses muna
400 g
Kohupiim 5%, 200 g
Kohupiim 5%, 200 g
0,5 dl pruuni suhkrut + 1 sl vanillisuhkrut
1 tl soola
1 dl nisujahu + 2 dl mandlijahu
1 sidruni riivitud koor
100 g kuivatatud aprikoose
Serveerimiseks
Hapukoor 20%, 200 g
Hapukoor 20%, 200 g
+ veidi pruuni suhkrut
Praadimiseks
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g

Valmistamine

Klopi kausis lahti munad, lisa kohupiim, suhkrud ja sool, sidrunikoor ja omavahel segatud jahud. Sega juurde peeneks hakitud aprikoosid. Prae lusikapannkoogid võis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri hapukoore ja näpuotsatäie suhkruga.