400g ahvenat või muud valget kala 300 g kukeseeni 4-5 keskmist värsket kartulit 2 keskmist porgandit 1 sibul 1 küüs küüslauku 400 ml kana-, kala-, või köögiviljapuljongit 400 ml Farmi Köögikoort killuke Farmi Koorevõid sorts oliiviõli tilli soola, pipart
Valmistamine
1.
Köögiviljad oma äranägemise järgi tükeldada (porgandid väiksemaks, kartulid
veidi suuremaks, sibul ja küüslauk peenemaks) ja potipõhjas või-oliiviõlisegus
läbi kuumutada. Maitsestada vähese soola-pipraga.
2. Peale valada kuum kana-, kala- või köögiviljapuljong ning keeta ca 10 min
kuni juurviljad peaaegu pehmed on.
3. Kui supp podiseb, praadida pannil või ja oliiviõliga kukeseened, lõigata
kalafilee tükkideks.
4. Lisada seened ja kala puljongisse, kuumus kohe maha keerata. Kala küpseb
suhteliselt kohe läbi.
5. Lõpuks lisada koor ning hakitud till. Vajadusel veelkord maitsestada ja kuumutada
(aga mitte keema lasta).
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee