Retseptid
Otsi retsepte

Kuum šokolaad à la Farmi

Liis Taras

Koostisosad

- 1l Farmi täispiima

- ca 400g Fazeri tumedat šokolaadi

- näpotsatäis soola

- 1-2tl suhkrut

- 200ml Farmi vahukoort (maitsesta vähese suhkruga)

Valmistamine

1. Kuumuta piim keemiseni, seejärel vii kuumus madalamaks.

2. Tükelda šokolaad ning lisa piimale, lase hästi õrnalt keema.

3. Lisa näpuotsatäis soola ja maitse järgi suhkrut.

4. Sega kuni šokolaad on piima sisse täielikult ära sulanud ja jook sametiselt ühtlane ja veidi paksenenud. Kui jook on liiga vedel, kuumuta veel natuke aega.

5. Vahusta vahukoor vähese suhkruga.

6. Serveeri nii - vala kuum šokolaad tassidesse ning peale aseta vahukooremüts. Soovi korral lisa peale oma lemmikmaiustusi.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee