Köömnepannkoogid toorsingi ja praemunaga

15
Retsept: Ragne Värk

Mõnusa köömnemekiga kohevad pannkoogid sobivad imehästi serveerimiseks toorsingi ning praemunaga. Niimoodi serveerituna sobib see hästi nädalavahetuse toekaks hommikusöögiks või ka argipäeviti õhtusöögiks!

Koostisosad

2,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
1 tl köömneid
35 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
25 g
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
, toasooja
1 muna
1,75 dl
Täispiim 3,6%-4,2%, 1 l
Täispiim 3,6%-4,2%, 1 l
Serveerimiseks toorsinki,
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
, praemuna

Valmistamine

Sega kuivained omavahel. Klopi toorjuust võiga vahule, lisa segades juurde muna. Seejärel lisa toorjuustusegu kuivainetele, lisa ka piim ning sega kõik ühtlaseks tainaks. Prae pannil õlis tainast pisikesed pannkoogid. Serveeri pannkooke koos toorsingi, Kreeka jogurti ja praemunaga (jäta munakollane kindlasti vedelaks)!