Retseptid
Otsi retsepte

Jogurti-müsli maius veinis seisnud ploomidega

Ragne Värk

Valmistamine

jogurtimaius

kahele

400 g Farmi koorest jogurtit (virsiku või õuna-kaneeli)
4 sl müslit
8 kuivatatud ploomi
1,5 dl punast veini

Leota ploome punases veinis 6 tundi kuni üleöö. Seejärel haki ploomid neljaks. Võta kaks pokaali ning ehita magustoit ülesse järgnevalt:  pane mõlemasse pokaali kuhjaga 1 sl müslit, 1 sl jogurtit, 2 hakitud ploomi, 1 sl jogurtit, 1 sl müslit, 2 hakitud ploomi 1 sl jogurtit.  Lase üleöö maitsestuda ning serveeri kergelt üleraputatud kaneeliga.

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee