Kreeka jogurti sõrnikud

Retsept: Ragne Värk

Need pannukad jäävad meeldivalt kohupiimased ja tihked. Tegemist on justkui õhukeste kohupiimakoogikestega, mis sobivad maiustamiseks niisama või siis oma lemmikmoosiga! Pannukad on gluteenivabad ning valmivad riisijahuga.

Koostisosad

 

2 muna
75 g suhkrut
näpuotsatäis soola
100 g
Kohupiim 5%, 200 g
Kohupiim 5%, 200 g
1 tl küpsetuspulbrit
100 g riisijahu
250 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g

Valmistamine

Vahusta munad suhkruga, lisa segades juurde sool ja kohupiim. Sega juurde küpsetuspulbriga segatud riisijahu. Kõige viimasena lisa Kreeka jogurt ning sega ühtlaseks tainaks. Lase sel jahedas seista vähemalt 15 minutit ning seejärel küpseta pannil õlis pisikesed kohupiimapannkoogid mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri meelepärase lisandiga.