Kreeka jogurti sõrnikud

Need pannukad jäävad meeldivalt kohupiimased ja tihked. Tegemist on justkui õhukeste kohupiimakoogikestega, mis sobivad maiustamiseks niisama või siis oma lemmikmoosiga! Pannukad on gluteenivabad ning valmivad riisijahuga.
Koostisosad
2 | muna |
75 g | suhkrut |
näpuotsatäis | soola |
100 g |
![]() Kohupiim 5%, 200 g
|
1 tl | küpsetuspulbrit |
100 g | riisijahu |
250 g |
![]() Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
|
Valmistamine
Vahusta munad suhkruga, lisa segades juurde sool ja kohupiim. Sega juurde küpsetuspulbriga segatud riisijahu. Kõige viimasena lisa Kreeka jogurt ning sega ühtlaseks tainaks. Lase sel jahedas seista vähemalt 15 minutit ning seejärel küpseta pannil õlis pisikesed kohupiimapannkoogid mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri meelepärase lisandiga.