- võrdses koguses FARMI Kreeka jogurtit ja FARMI petti - olenevalt sööjate arvust kanarindasid (tavalisse ahjuvormi mahub lahedalt umbes neli fileed) - küüslaugupulbrit - paprikapulbrit - soovi korral kuivatatud peterselli ja tilli - soola, pipart - 200 g Cheddar riivjuustu - mõned peekoniviilud (krõbedaks lastud ja puruks tehtuna)
Valmistamine
- aseta fileed suurde kaussi - vala peale jogurt, pett ja kõik maitseained (kogused sõltuvad sellest, mitut fileed kasutada, aga marinaad peaks fileed ilusti ära katma) - mudi marinaad liha sisse ning aseta kauss kaetuna vähemalt 2 tunniks külmkappi - eelkuumuta ahi 180 kraadini - vala kausist kana koos marinaadiga ahjuvormi ning raputa peale 200 g riivjuustu - aseta vorm ahju ning lase kanal ca 30 min küpseda (valmis lihal peaks peaks sisetemperatuur olema 75 kraadi) - pärast ahjust eemaldamist kata vorm fooliumiga ning lase lihal veel 10 minutit rahuneda - samal ajal sega kokku oma lemmiksalat - serveeri koos krõbeda ja salatiga.
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee