neljale
Röstitud kaerahelbed:
2 dl (täistera)kaerahelbeid
4 sl võid
2 tl suhkrut
4 sl (kuhjaga) Kreeka jogurtit
3 tl mett
4 sl (kuhjaga) külmutatud marju
2 dl rõõska koort (35%)
1 tl suhkrut
0,5 tl kaneeli
Röstitud kaerahelveste valmistamiseks sulata pannil 2 sl või. Lisa kaerahelbed ning aeglaselt segades kuumuta neid paar minutit. Seejärel lisa suhkur ning madalal kuumusel lase sulada, ise veidi segades. Lõpuks lisa juurde veel 2 sl võid ning lase kaerahelvestel röstida seni, kuni need on kuldsed. Lase seejärel jahtuda.
Võta 4 pokaali ning jaga pool röstitud kaerahelvestest pokaalidesse. Sega omavahel kreeka jogurt ning mesi ning jaota see pokaalidesse. Selle peale pane marjad. Vahusta koor suhkruga vahule ning jaota marjadele. Kara järelejäänud röstitud kaerahelvestega ning puista neile peale kaneeli.