Suvikõrvitsat
soola, rosé pipart
õli
Kreem:
0,5 küpset avokaadot
100 g Farmi Crème Fraiche´i
0,5 laimi riivitud koor ja mahl
soola, suhkrut
Lõika suvikõrvit hästi-hästi õhukesteks viiludeks. Piserda küpsetuspaberile õli, aseta suvikõrvitsaviilud peale, piserda peale veidi õli ning raputa peale soola ja rosé pipart (soola pane pigem vähem, kuna ahjus suvikõrvitsaviilude kuivamisel tuleb soola maitse rohkem esile). Küpseta pöörõhuga režiimil 100 kraadi juures umbes tund või veidi rohkem (seni kuni need muutuvad juba meeldivalt kuldseks), vahepeal võid viile ümber pöörata, et need kiiremini valmiks.
Kreemi valmistamiseks mikserda 3 esimest komponenti omavahel ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soola ja suhkruga. Sevreeri koos krõpsudega.