Krõbedad vahvlid šokolaadi-jogurtikreemiga

Koostisosad
200 g |
![]() Koorevõi 82 %, 150 g
|
3 | muna |
2,5 dl | suhkrut |
1 tl | vanillsuhkrut |
2 dl | jahu |
2 dl | tärklist |
1,5 dl | vett |
Kreem: | |
75 g |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
75 g | maapähklivõid |
1 tops |
![]() Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
|
100 g | piimašokolaadi |
Valmistamine
Sulata või ning jahuta. Lisa munad, suhkur, vanillsuhkur, jahu, tärklis, vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid. Keera koheselt peale küpsetamist vahvel koonuseks.
Kreemi valmistamiseks sega toorjuust maapähkliga. Seejärel lisa jogurt. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades jogurtisegule.