Krõbedad vahvlid šokolaadi-jogurtikreemiga

Retsept: Ragne värk

Koostisosad

200 g
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
3 muna
2,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2 dl jahu
2 dl tärklist
1,5 dl vett
Kreem:
75 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
75 g maapähklivõid
1 tops
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
100 g piimašokolaadi

Valmistamine

Sulata või ning jahuta. Lisa munad, suhkur, vanillsuhkur, jahu, tärklis, vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid. Keera koheselt peale küpsetamist vahvel koonuseks.
 Kreemi valmistamiseks sega toorjuust maapähkliga. Seejärel lisa jogurt. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades jogurtisegule.