Küpsetamata piparkoogikook
Koostisosad
| Põhi: | |
| 1 pk (180 g) | küpsiseid (Selga) |
| 100 g |
Koorevõi 82 %, 150 g
|
| Kate: | |
| 150 g | tumedat šokolaadi |
| 300 g |
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja |
| 3 sl | mandlijahu |
| 1–1,5 tl | piparkoogimaitseainet |
| 75 g | Geisha või Daim šokolaadi, peeneks hakituna |
Valmistamine
Peenesta küpsised. Sulata või ning sega kokku küpsistega. Kata küpsetuspaberiga koogivorm (25x13cm) ning suru küpsisesegu vormi põhja.
Sulata šokolaad vesivannil. Sega toorjuustukreem kausis lahti ning nirista juurde sulatatud šokolaad, ise hoolikalt segades samal ajal. Lisa ülejäänud ained ning sega. Pane segu koogivormi ning pane külma tahenema vähemalt kuueks tunniks.



