Kuskussi ja peekonisalat

Koostisosad

20 g
Hapukoor 20%, 200 g
Hapukoor 20%, 200 g
20 g jääsalatit
35 g kurki
40 g peekonit
40 g tomatit
35 g kuskussi (couscous)

Maitsestamiseks

soola
ürdisoola

Valmistamine

  1. Pane vesi kas potiga või kiirkeedukannuga keema.
  2. Sega kausis kiirkeedu kuskuss ürdisoolaga segamini.
  3. Vala peale keedetud kuum vesi (nii et vesi kataks kuskussi) ja lase umbes 10 minutit paisuda.
  4. Klopi paisunud kuskuss kahvliga kohevaks.
  5. Tükelda peekon, jääsalat, kurk ja tomat.
  6. Pane pann tulele ja aja kuumaks. Prae peekonitükid läbi.
  7. Sega peekon, kuskuss ja köögiviljad salatiks kokku ning serveeri hapukoorega.

Retsept on 300 kcal (rasvu 19 g, valke 11 g, süsivesikuid 28 g).