Kuskussi ja peekonisalat
Koostisosad
20 g |
![]() Hapukoor 20%, 200 g
|
20 g | jääsalatit |
35 g | kurki |
40 g | peekonit |
40 g | tomatit |
35 g | kuskussi (couscous) |
Maitsestamiseks |
|
soola | |
ürdisoola |
Valmistamine
- Pane vesi kas potiga või kiirkeedukannuga keema.
- Sega kausis kiirkeedu kuskuss ürdisoolaga segamini.
- Vala peale keedetud kuum vesi (nii et vesi kataks kuskussi) ja lase umbes 10 minutit paisuda.
- Klopi paisunud kuskuss kahvliga kohevaks.
- Tükelda peekon, jääsalat, kurk ja tomat.
- Pane pann tulele ja aja kuumaks. Prae peekonitükid läbi.
- Sega peekon, kuskuss ja köögiviljad salatiks kokku ning serveeri hapukoorega.
Retsept on 300 kcal (rasvu 19 g, valke 11 g, süsivesikuid 28 g).