Lillkapsa-hernesupp

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

400 g külmutatud herneid
400 g lillkapsaõisikuid
100 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
1 dl
Kohvikoor 10%, 200 ml
Kohvikoor 10%, 200 ml
soola, pipart

Valmistamine

  1. Pane herned ja lillkapsaõisikud potti ning vala peale niipalju vett, et kõik oleks ilusti kaetud.
  2. Lisa maitseks soola ja pipart ning keeda siis seni, kuni lillkapsaõisikud on pehmed.
  3. Püreesta supp hoolikalt. Seejärel lisa pott uuesti tulele, lisa toorjuust ja rõõsk koor ning kuumuta madalal kuumusel segades seni, kuni toorjuust on suppi sulanud.
  4. Maitsesta ning paku suppi koos röstitud saiakuubikute ja parmesaniga.