Retseptid
Otsi retsepte

Pavlovad kohupiimakreemi ja väikese üllatusega

Liis Taras
Et vähene kogemus tulemust ei segaks, jagame sinuga lihtsa, kuid efektse Pavlova retsepti. Retsept on väikese viguriga, nii et sööjat ootab ka pisike üllatus (kes siis pavlova seest šokolaadi ootab).

Koostisosad

Vaja läheb:
6-le (koguseid kohanda vastavalt sööjate arvule või söögiisule 😋)

6 valmis- või isetehtud mini-pavlova beseed
200 g Farmi köögi kohupiimapastat 0% või 9%
200 ml Farmi vahukoort + 100 ml šokolaadikastme jaoks
kuni 1dl suhkrut (vastavalt magusameelele)
1 tl vaniljesuhkrut
250 g tumedat šokolaadi
maasikaid
tuhksuhkrut pealeraputamiseks

Valmistamine

Valmistamine
1. Kohupiimakreem: mikserda vahukoor suhkruga tugevaks vahuks. Seejärel mikserda või sega sisse ka kohupiim ja vaniljesuhkur.
2. Šokolaadikaste: haki šokolaad. Kuumuta või ja koor, kuni või on sulanud. Lisa tume šokolaad ning kuumuta madalal kuumusel pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Jahuta toatemperatuurini ning mikserda vahuliseks.
3. Kata beseepõhjad šokolaadikreemiga ning lisa peale kohupiimakreem.
4. Kaunista pavlovad hakitud maasikate ja tuhksuhkruga.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee