Mango-vahukoorejäätis

Retsept: Kairi Tähe @foodgraphers

Koostisosad

400 g
Vahukoor 35%, 1 l
Vahukoor 35%, 1 l
250 g kondenspiima suhkruga
ca 200 ml Salvesti mangopüreed
1 tl peeneks riivitud sidrunikoort
2–3 tl sidrunimahla
näpuotsaga soola

Valmistamine

  1. Vahusta vahukoor kuniks tulevad pehmed tipud. Seejärel lisa kondenspiim ja näpuotsaga soola ja sidrunimahl ning peeneks riivitud sidrunikoor.
  2. Vahusta veel 1-2 minutit ja vala kaanega suletavasse konteinerisse (vali selline, mis sobib sügavkülmikusse panemiseks).
  3. Kõige viimaseks lisa supilusikaga risti-rästi mangopüreed.
  4. Jäätis on valmis 24 tunni pärast. Serveeri kausist või vahvlis.