Pannipirukad õuntega ehk teistmoodi õunapannkoogid

Retsept: Ragne Värk

Pannkoogid, mis maitselt meenutavad pisikesi õunapirukaid. Mahlased ja sõltuvust tekitavad.

Koostisosad

 

100 g Farmi toorjuustu, toasooja
2 sl hapukoort
2 sl suhkrut
1 muna
125 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
0,25 tl kaneeli
1 dl piima
3 õuna

Valmistamine

Mikserda kokku toorjuust, hapukoor ja suhkur, lisa muna ning vahusta kõik ühtlaseks. Sega ülejäänud kuivained omavahel ning lisa segule. Vala juurde ka piim ning sega lusikaga ühtlaseks tainaks. Kõige viimasena riivi hulka õunad (koos koortega), sega. Küpseta kuumal õliga piserdatud pannil pisikesed pannkoogid mõlemalt poolt küpseks.