Pasha-muffinid toorjuustukattega

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

200 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
200 g
Lahja kohupiim vanilliiniga, 200 g
Lahja kohupiim vanilliiniga, 200 g
2 muna
0,5 dl õli
0,75 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
3 dl nisujahu
50 g rosinaid
50 g metsapähkleid
Toorjuustukate:
200 g
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
, toasooja
2 sl suhkrut
2 dl
Vahukoor 35%, 1 l
Vahukoor 35%, 1 l

Valmistamine

Sega kokku jogurt, kohupiim ja munad. Seejärel lisa segades juurde õli ning omavahel kokkusegatud kuivained. Kõige viimasena lisa juurde rosinad ja peeneks hakitud pähklid. Määri muffinivormi augud korralikult võiga ning jaota tainas 12 muffiniaugu süvenditesse. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.Lase seejärel jahtuda
Sega toorjuust ja suhkur. Vahusta rõõsk koor kõvaks vahuks ning lisa toorjuustusegule. Mikserda segu veel korra läbi. Pritsi pritskotist jahtunud muffinitele toorjuustumütsid, soovi korral võid peale veel raputada hakitud metsapähkleid.