Rukkileivapannkoogid Komeedi kommi kreemiga
30

Koostisosad
300 g | leiba |
4 dl |
![]() Hapendatud täispiim 3,8-4,2%, 1 kg
|
2 | muna |
4 sl | mett |
1 tl | jahvatatud kaneeli |
8 sl | kamajahu |
1 sl | apelsini riivitud koort |
Kreem | |
---|---|
8 | Komeedi kommi |
8 sl | Farmi toorjuustu (toasooja) |
Valmistamine
Pudenda leib peeneks ning pane kaussi, lisa segades juurde hapendatud täispiim. Püreesta saumikseriga kiirelt kogu segu läbi. Seejärel lisa ülejäänud ained ning sega kõik ühtlaseks massiks. Aseta õliga piserdatud pannile väikesed kuhjad ning küpseta madalal kuumusel mõlemalt poolt valmis. Kreemi valmistamiseks haki kommid väikesteks tükkideks ning sega toorjuustuga ühtlaseks. Serveeri pannkookidega.
Soovitus: *Hea võimalus kasutada ära kõvaks läinud leiba!
*Pannkoogitainas on magustajana kasutatud mett!