Sibula galette

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

 

Põhi:
4 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
50 g toasooja
Koorevõi 82%
Koorevõi 82 %, 150 g
2 dl
Hapukoor 20%, 200 g
Hapukoor 20%, 200 g
Täidis:
150 g
Köögitoorjuust, 400 g
Köögitoorjuust, 400 g
2 suurt sibulat
2 sl parmesani, riivituna

 

Valmistamine

Põhja tegemiseks sega kokku kuivained. Näpi hulka pehme või. Lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Rulli küpsetuspaberi peal (nii on kergem hiljem pirukas ahju panna) suureks ümmarguseks kettaks.
Määri toorjuust tainapõhjale (jäta ääred vabaks).Viiluta sibul ning prae pannil õli sees klaasjaks. Aseta pirukapõhjale. Raputa üle parmesaniga ning tõsta siis tainaääred täidise peale. Küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit.