Šokolaadi-toorjuustukoogikesed

Retsept: Ragne Värk

Kui Sul leidub kodus individuaalseid pisikesi koogivorme (läbimõõt 8cm), siis kasuta koogi tegemiseks neid. Kui neid ei ole, siis valmista kook tavalisse ringilisse (läbimõõt 24-26cm) koogivormi.

Koostisosad

250 g šokolaadiküpsiseid
100 g võid
100 g piimašokolaad
100 g tume šokolaad
200 g valge šokolaad
500 g toorjuust, toasooja
100 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
2 dl
Vahukoor 35%, 1 l
Vahukoor 35%, 1 l

Valmistamine

Peenesta küpsised peeneks puruks, sulata või ning sega küpsisepuruga ühtlaseks massiks. Suru segu koogivormi(de) põhjale.
Tee šokolaadid tükkideks. Sulata piima- ja tume šokolaad veevannil ühes kausis ning  valge veevannil teises kausis. Sega omavahel toorjuust ja jogurt ning jaga segu kahte kaussi. Ühte kaussi sega juurde piima- ja tumeda šokolaadisegu ning teise valge šokolaad. Vahusta koor pehmete tippude tekkimiseni ning sega pool kogusest ühe šokolaadisegu juurde ja teine teise. Pane tumeda šokolaadisegu vormi(desse), selle peale laota hele šokolaadisegu. Lase jahedas taheneda vähemalt neli tundi. Kaunista meelepäraselt.