Šokolaadijäätis

See on pisut ebatraditsiooniline jäätiseretsept, mille valmistamiseks on kasutatud valgurikast skyr´i. Valminult ongi tegemist kohupiimast mekki omava külma maiusega, mis maitseb kõige paremini äsja valminult jäätisemasinas. Sügavkülmikusse pistes ja hiljem süües lase enne söömist aga toatemperatuuril jäätisel mõned minutid pehmeneda!

Koostisosad

150 g piimašokolaadi
400 g
Skyr maitsestamata, 400 g
Skyr maitsestamata, 400 g
2 dl kohvikoort
75 g suhkrut
3 sl naturaalset kakaopulbrit

 

Valmistamine

  1. Sulata šokolaad vesivannil ning sega kokku skyr´ga.
  2. Lisa ülejäänud komponendid ning sega ühtlaseks.
  3. Pane segu jäätisemasinasse ning valmista segust jäätis!