Šokolaadijäätis
See on pisut ebatraditsiooniline jäätiseretsept, mille valmistamiseks on kasutatud valgurikast skyr´i. Valminult ongi tegemist kohupiimast mekki omava külma maiusega, mis maitseb kõige paremini äsja valminult jäätisemasinas. Sügavkülmikusse pistes ja hiljem süües lase enne söömist aga toatemperatuuril jäätisel mõned minutid pehmeneda!
Koostisosad
| 150 g | piimašokolaadi |
| 400 g |
Skyr maitsestamata, 400 g
|
| 2 dl | kohvikoort |
| 75 g | suhkrut |
| 3 sl | naturaalset kakaopulbrit |
Valmistamine
- Sulata šokolaad vesivannil ning sega kokku skyr´ga.
- Lisa ülejäänud komponendid ning sega ühtlaseks.
- Pane segu jäätisemasinasse ning valmista segust jäätis!



