Šokolaadiruudud

Retsept: Ragne Värk

Need šokolaadiruudud on täiuslikud kommid tassikese kange kohvi kõrvale. Parajalt magusad, mistõttu rahuldavad suurema magusaisu ideaalselt. Süües üllatab maitselt õhuline sefiir ning krõbe küpsis. Kuna valmistatud šokolaadimass on paksem ja hästi lusikaga vormitav, siis laota see kandilises vormis laiali nii, kui pakse kommiruudukesi hiljem süüa soovid. Paku võimaluselt külmkapi külmalt. Sobivad ka kinkimiseks!

Koostisosad

200 g tumedat šokolaadi
150 g Farmi šokolaadiga toorjuustukreemi
50 g võid
120 g klassikalisi küpsiseid (Selga, Kalev)
120 g sefiiri
6–8 batoonikesekomme (Miisu või Pilveke või Kaseke vms)

Valmistamine

Sulata vesivannil vedelaks šokolaad toorjuustukreem ja või. Murra kausis käte vahel küpsised väiksemateks tükkideks, lisa juurde murendatud sefiir ja hakitud kommitükid, sega ühtlaseks. Vala juurde šokolaadisegu. Sega kõik korralikult segamini ning aseta segu küpsetuspaberiga kaetud kandilisse vormi.