Soolased pannkoogid hapukoorega

Koostisosad
45 g |
![]() Hapukoor 20%, 200 g
|
30 g | jääsalatit |
2 tl | kookosõli |
55 g | kurki |
65 g | bataati |
4 tk | muna |
15 g | kaerajahu |
Maitsestamiseks | ürdisool |
Valmistamine
Koori ja tükelda bataat ning prae kergelt pannil 2-3 minutit kahelt küljelt. Sega muna, bataat, kaerajahu ja ürdisool (maitse järgi) ühtseks massiks, kasutades selleks blenderit, saumikserit või köögikombaini. Pane pann tulele ja kuumuta kookosrasv. Kasuta ühe koogi tarbeks ca 2-3 spl tainast ja prae keskmisel kuumusel kuni koogid on kuldpruunid. Parimaks tekstuuriks lase koogil pärast pannilt võtmist pool minutit ahjurestil jahtuda. NB! Burrito tegemisel või ülepannikoogi tegemisel kasuta ühe koogi jaoks 4-6 spl tainast.Haki kurk ja jääsalat ning sega need kokku. Serveeri pannkoogid hapukoore ja värske salatiga.
Retsept on 300kcal (rasvu 23g, valke 18g, süsivesikuid 22g).