Puhasta ja haki seened, sibul ja küüslauk. Lisa pannile killuke Farmi koorevõid ja sorts oliiviõli. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel paar minutit hakitud sibulat ja küüslauku ning siis lisa seened. Sega läbi. Hauta aeg-ajalt segades segu kuni vedelik on seentest eraldunud ja seened hakkavad äärtest kergelt pruunistuma. Sega juurde hakitud ürdid, maitsesta soola-pipraga ja hauta veel mõned minutid. Samal ajal sega suures kausis omavahel kodujuust, hapukoor, lahtiklopitud muna ja riivitud parmesan. Rebi väiksemateks tükkideks mozzarella. Kata ahjuvormi põhi õhukese seene-sibulaseguga. Aseta peale lasanjeplaadid. Lisa uus kiht seenesegu, sinna peale kodujuustusegu ja mozzarella ja kõige lõpuks kiht lasanjeplaate. Korda veelkord tegevust. Viimase kihi lõpetab kodujuustusegu ja mozzarella, millele lisa veel ekstra tüümianioksad. Kata vorm fooliumiga ning aseta see tunnikeseks 180 kraadisse ahju küpsema. 10 minutit enne küpsemisaja lõppu eemalda foolium ja lase lasenja pealt kuldseks küpseda. Enne serveerimist lase lasanjel 10 minutit vormis taheneda. Serveeri värske salatiga.
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee