Põhi:
150 g pehmet Farmi koorevõid
1 dl nisujahu
1 dl speltajahu
1 dl riivitud juustu
3 sl külma vett
0,5 tl küpsetuspulbrit
Täidis ja kate:
200 g Farmi klassikalist kodujuustu
1 suur muna
0,5 dl Farmi köögikoort
1,5 dl riivitud cheddarit või muud tugevamaitselist juustu
peotäis värskeid hakitud aiaürte
viilutatud tomateid
soola, pipartSega omavahel pehme või, jahu, küpsetuspulber ja riivitud juust. Lisa vesi.
Võita 24 cm läbimõõduga pirukavorm ja suru tainas vormi põhja ning äärtele. Eelküpseta umbes 10 minutit 200-kraadises ahjus.
Sega kokku täidiseained ja kalla eelküpsetatud põhjale. Kata tomativiiludega.
Küpseta veel umbes 25 minutit, kuni täidis on hüübinud ja pirukas pealt kuldne ning ääred krõbedad.