Retseptid
Otsi retsepte

Bruschettad ahjus röstitud tomatite, salatipüree ja toorsingiga

Ragne Värk

Koostisosad

neljale

100 g Farmi köögi toorjuustu, toasooja
suur peatäis erinevaid rohelisi ralatilehti
4 ciabatta viilu
4 toorsingiviilu
soola, pipart
oliiviõli

Röstitud tomatid:
16-20  kirsstomatit
oliiviõli
palsamiäädikat
soola, pipart


Valmistamine

Pane kirsstomatid ahjuvormi, piserda üle oliiviõli ja palsamiäädikaga ning maitsesta soola ja pipraga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 40 minutit.

Mikserda omavahel püreeks toorjuust ja salatilehed, maitsesta soola ja pipraga. Rösti ciabatta viilud kergelt ning määri seejärel peale salatipüree, selle peale aseta toorsingiviil. Kõige peale aseta röstitud tomatid. Piserda üle oliiviõliga ning serveeri.


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee