300g (2 tkx150g) sealiha kaelakarbonaadi
lõiku
200g Farmi köögitoorjuustu või kukeseene- karulaugumaitselist, toasooja
2 sl g hakitud tilli, murulaugu ja piparmündi segu
3 muna
väike sorts piima
50g nisujahu
150g riivsaia
soola, pipart
Vasarda lihahaamriga karbonaadi lõigud läbi. Määri mõlemad viilud mõlemalt poolt köögitoorjuustuga ning seejärel pane lõikudele hakitud tilli, murulaugu,piparmündi segu. Paneerimiseks sega muna, piim, ning jahu omavahel, maitsesta soola ja pipraga ja vispelda kergelt läbi. Kasta karbonaadilõigud esmalt munasegusse, siis veereta riivsaias. Korda tegevust veel üks kord. Seejärel lihalõigud kuumale õliga kaetud pannile ja prae mõlemalt poolt väga nõrgal kuumusel, kuni karbonaaditükid omandavad kuldse värvuse.