ca
35g kuivatatud puravikke, leotada 0,5 l kuumas vees (vedelik alles jätta)
0,5
l puravikuleent
1
küüslauguküüs, purustatud
1
šalottsibul, peeneks hakitud
peotäis
tilli, peterselli või karulauku
100
g parmesani
soola,
pipart
Valmistamine
Kui teed pasta
ise: valmista pasta, jäta 20 minutiks kuivama. Kui kasutad valmispastat,
keeda see vastavalt pakil olevatele juhistele alles pärast kastme
valmimist.
Pane
seened kaussi ning kata need 2 klaasi kuuma veega ning jäta 20 minutiks
likku.
Sulata
keskmisel kuumusel pannil või, lisa sibulad ja hauta ca 5 min kuni ääred
hakkavad pruuniks muutuma.
Lisa
küüslauk ja prae veel 2 min.
Lisa
seened, sool ja pipar ning hauta 2 min.
Lisa
puravikuleem ning keeda see madalal kuumusel maha, umbes 10 min.
Vala
pannile koor ja toorjuust, sega läbi ja kuumuta 2 min, kuid ära lase
keema.
Lisa
hakitud maitseroheline ja 50 g parmesani.
Keeda
pasta al dente ning sega kastmega läbi, lase veidi tõmmata.
Serveerimisel
lisa veel parmesani ja maitserohelist.
Kommentaarid
AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee