Neljale
400 g porgandit (koorimata kogus)
400 g lillkapsast
vett
soola
mõned tillivarred
100 g Farmi toorjuustu
0,5 tl jahvatatud muskaatpähklit
1 tl mahedat sinepit
soovi korral täiendavalt vett või piima
riivitud juustu
Serveerimiseks:
röstsibulat või röstitud seemnesegu
kõrvitsaseemneõli
Koori porgandid. Tükelda köögiviljad ning pane potti. Lisa juurde vett nii palju, et see kergelt köögivilju kataks. Lisa veidi soola ning tillivarred. Keeda suppi seni, kuni porgand on pehme, seejärel püreesta korralikult kogu segu. Lisa toorjuust, muskaatpähkel ja sinep ning kuumuta segu segades seni, kuni toorjuust sulanud. Sobiva tekstuuri saamiseks lisa täiendavalt vett või piima, maitsesta vajadusel. Pane igasse kaussi 1 sl riivitud juustu ning vala peale kuum supp. Serveeri koos meelepäraste lisanditega.