Retseptid
Otsi retsepte

Redise-porgandisupp

Ragne Värk

Kui kapis leidub pisut porgandit, kartulit, sibulat ning ehk ka redist, siis kiirustage koheselt köögikapi juurde sobivat potti otsima - supitegu võib alata! See on tõeliselt maitsev suutäis, mis maitseb ka neile, kes tavaliselt lihata suppi ei söö. Rediseid ärge kindlasti suppi lisamata jätke, kuna need annavad lõpptulemusele just selle õige maitse!



Koostisosad

Neljale

2 kartulit
200 g porgandit
200 g rediseid
1 sibul
1 l köögiviljapuljongit
300 g toorjuustu murulauguga
värskeid ürte
2 sl võid 2 sl õli (praadimiseks)



Valmistamine

Viiluta kõik köögiviljad. Kuumuta potis või ja õli, lisa köögiviljad ning pruunista neid mõni minut. Lisa puljong ning ning keeda keskmisel tulel seni, kuni köögiviljad on kergelt pehmed (jälgi, et need liialt pehmeks ei lähe). Seejärel sega sisse toorjuust ning kuumuta seni, kuni toorjuust on täielikult suppi sulanud.  Raputa supile peale värskeid ürte ning serveeri kohe.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee