Suvikõrvitsakrõpsud avokaadokreemiga

Koostisosad
suvikõrvitsat | |
soola, rosé pipart | |
õli | |
Kreem: |
|
0,5 | küpset avokaadot |
100 g |
![]() Toorjuust maitsestamata, 150 g
|
0,5 | laimi riivitud koor ja mahl |
soola, suhkrut |
Valmistamine
- Lõika suvikõrvit hästi-hästi õhukesteks viiludeks.
- Piserda küpsetuspaberile õli, aseta suvikõrvitsaviilud peale, piserda peale veidi õli ning raputa peale soola ja rosé pipart (soola pane pigem vähem, kuna ahjus suvikõrvitsaviilude kuivamisel tuleb soola maitse rohkem esile).
- Küpseta pöörõhuga režiimil 100 kraadi juures umbes tund või veidi rohkem (seni kuni need muutuvad juba meeldivalt kuldseks), vahepeal võid viile ümber pöörata, et need kiiremini valmiks.
- Kreemi valmistamiseks mikserda 3 esimest komponenti omavahel ühtlaseks kreemiks.
- Maitsesta soola ja suhkruga. Sevreeri koos krõpsudega.