Tatrajahuga rabarberikook (gluteenivaba)

Retsept: Ragne Värk

Koostisosad

2 dl tatrajahu
2 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
1 dl õli
2 muna
300 g rabarberitükke
2 tl kaneeli
100 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
, toasooja
100 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g

Valmistamine

Sega retsepti 4 esimest komponenti omavahel. Vahusta munad õliga ning lisa kuivainetele. Sega rabarberitükid kaneeliga. Sega omavahel toorjuust ja jogurt ning lisa koos rabarberitükkidega tainale, sega ühtlaseks tainaks.

Vala tainas võiga määritud ahjuvormi (18x26cm) ning küpseta 180 kraadi juures u 35 minutit (peale küpsetamist lase koogil soojas ahjus seista u 10 minutit).