Tatrajahuga rabarberikook (gluteenivaba)
Koostisosad
| 2 dl | tatrajahu |
| 2 dl | suhkrut |
| 1 tl | küpsetuspulbrit |
| 0,5 tl | soola |
| 1 dl | õli |
| 2 | muna |
| 300 g | rabarberitükke |
| 2 tl | kaneeli |
100 g
Toorjuust maitsestamata, 150 g
|
, toasooja |
| 100 g |
Kreeka stiilis jogurt 10%, 370 g
|
Valmistamine
Sega retsepti 4 esimest komponenti omavahel. Vahusta munad õliga ning lisa kuivainetele. Sega rabarberitükid kaneeliga. Sega omavahel toorjuust ja jogurt ning lisa koos rabarberitükkidega tainale, sega ühtlaseks tainaks.
Vala tainas võiga määritud ahjuvormi (18x26cm) ning küpseta 180 kraadi juures u 35 minutit (peale küpsetamist lase koogil soojas ahjus seista u 10 minutit).



