Retseptid
Otsi retsepte

Riisihelbepuder šokolaadipudinguga

Ragne Värk

Üks soojendav kausike putru kulub igaljuhul ideaalselt hommikumenüüsse. Ja loomulikult saate seda serveerida endale meelepäraste lisanditega. Olete Te kunagi proovinud pudru peal lisandina šokolaadipudingut ja mandlilaaste?



Koostisosad

Kahele

6 dl riisihelbeid
3 dl Farmi täispiima
3 dl vett
1-2 sl mett
soola
1 (kuhjaga) sl Farmi Kreeka jogurtit või hapukoort

Katteks:
4 sl Farmi šokolaadipudingut
(ploomi)moosi
1 sl mandlilaaste


Valmistamine

Pane riisihelbed koos piima, vee ja maitseainetega potti. Seejärel keeda hästi madalal kuumusel (aeg-ajalt segades) seni, kuni vedelik on imendunud. Tõsta pott pliidilt ning sega sisse jogurt või hapukoor. Seejärel aseta puder kahte kaussi, lisa šokolaadipuding ja moos ning raputa peale mandlilaastud.


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee