Tomati-juustusalat praetud räimedega
Valmistamine
Kahele
Erinevaid rohelisi salatilehti 100 g Farmi juustusnäkk 4 lihatomatit pipart
Praetud räimed 10 räimefileed (selgrooga ära ei pea võtma) 1 dl rukkijahu ca 0,5 tl soola 1 muna
Kaste palsamiäädikat oliiviõli soja kastet mahedat sinepit suhkrut
Pane rukkijahu koos 0,5 tl soolaga kilekotti ning lisa sinna puhastatud räimefileed. Raputa kotti, et fileed saaks jahuga kokku. Seejärel võta eteine kott ning pane sinna lahtiklopitud muna. Seejärel lisa jahused räimefileed. Raputa kotti. Nüüd pista fileed uuesti rukkijahuga täidetud kotti ning raputa kotti, et fileed saaks jahuga kokku. Seejärel prae kuumal ülisel pannil räimed mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Jaota salatilehed taldrikutele. Pane peale viilutatud lihatomatid. Seejärel pane juustukuubikud tomatitele. Kõige peale pane praetud räimed.
Kastme valmistamiseks pane võrdses koguses palsamiäädikat, oliiviõli, ja soja purki.
Raputa segamini. Maitsesta sinepi ja suhkruga. Maitselt peavad kastmes domineerima kõik maitsed. See peab olema natuke hapukas, natuke soolane, natuke äädikane, natuke magus. Piserda valminud kaste salatile.