Põhi:
250 g küpsiseid
100 g Farmi koorevõid
Esimene kiht:
100 g moosi
2 spl želatiini
vett
800 g Farmi kohupiimakreemi
400 g Farmi vahukoort
100 g suhkrut
Teine kiht:
2 spl želatiini
800 g Farmi toorputru
Purusta küpsised ja sega jahtunud sulavõiga. Suru küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja. Pane külmkappi ootele.
Vahusta omavahel kohupiimakreem, vahukoor ja suhkur. Pane želatiin veega paisuma. Sulata želatiin veevannil ja sega peene nirena vahustatud segu hulka.
Määri vabalt valitud moos küpsisepõhjale. Vala kohupiimasegu põhjale ja hoia 30 minutit külmkapis, et see saaks veidi tarretuda.
Teiseks kihiks tee želatiiniga samamoodi nagu esimese kihi puhul- sulata želatiin veevannil ja sega peene nirena toorpudru hulka. Vala kogu segu esimese kihi peale ja pane kook vähemalt 4 tunniks, aga soovitavalt järgmise päevani külmkappi tarretuma.